vineri, 3 iulie 2020

Grupul "Rezistenţa Creştină" - un grup OCULT !



Grupul "Rezinteta Crestina" de pe facebook , creat şi administrat  de adventisti  sa profilat in ultimele doua luni pe teorii conspirationiste . Se posteza atat de administratori cât si de alti adepti ai  conspiratiilor zilnic tot felul de articole cu teorii ale conspiratiilor care de care mai abjecte si de fanteziste. Daca postezi articole sau comentarii care contrazic teoriile lor , mesajul poate fi sters, poti fi blocat pentru 3-5 zile sau definitiv .
  Ce este Teoria Conspiratiei  promovata acest grup ?  "Conform definitiei "o teorie a conspiratiei este o ipoteza neverificata avansata de un individ sau grup de indivizi cu scopul de a comunica o informatie drept "veridica. "Pentru unii indivizi o compulsie obsesiva de a crede , dovedi sau raspandi o teorie a conspiratiei poate indica o stare psihologica bine-cunoscuta , una ipotetică sau combinatii ale acestora cum ar fi : paranoia , schizofrenia şi sindromul lumii rele."
Daca esti obsedat de a crede si a incerca sa convingi si pe altii de teorii ale conspiratiei poate fi un semn de o boala psihica, conform acestei definitii .
 In mod cert aceste teorii ale conspiratiilor nu au nimic de a face cu crestinismul ci mai degraba cu ocultismul . Chiar daca in Apocalipsa exista unele  referiri sub forma de alegorii, metrafore, la vremurile din urma cand va exista un lider mondial Anticrist , nu exista nici o dovada ca in prezent ar exista vreun astfel de personaj sau guvern mondial care ar incerca sa controleze lumea cum sustin conspirationistii . Se merge pe sloganul crede şi nu cerceta.  Covid 19 nu are nici o legatura cu vreun guvern mondial, chiar daca pana in prezent nu se cunoaste originea virusului, nu putem sa alunecam in plasa teoriilor conspirationiste.  In jurul acestul virus SARS- COV 2 sau creat prea multe povesti conspitrationiste care nu au nici o legatura cu realitatea!
   Nu putem nega ca exista in lume si conspiratii şi că  lumea merge într-o anumită direcţie....neo-marxisto, anarhisto- ateista, dar unde sa ajuns acum la o "nebunie" generalizata e chiar prea mult, sa nu mai crezi in adevar si realitate si sa crezi in conspiratii fanteziste inventate de oameni având anumite interese.  Satana isi bate joc de oameni !!

                                                                                               


Articolul Plandemia - "Sfaturile unii diavol batrân către unul mai tânăr" postat pe facebook in grupul "Reziste Creştină" şi în alte articole care sustin teoriile conspirationiste nu este decat un text  fantezist luat zice-se dintr-o carte scrisa de CW Lewis ( desi cei care au citit cartea respectiva spun ca textul citat nu exista in acea carte) . O presupusa asemanare intre textul respectiv si restrictiile impuse de pandemia cu coronavirus este pur intamplatoare , numai un om cu o minte bolnava ar considera ca acel text  ar confirma faptul ca pandemia care a venit peste omenire in prezent ar fi rodul unei conspiratii mondiale. Adeptii conspiratiilor prin faptul ca nu recunosc pandemia cu coronavirus, sau considera exagerata reactia guvernelor lumii dovedesc lipsa de compasiune ,chiar dispreţ , pentru cei care sunt in pericol de moarte datorita acestui virus, sau mai direct spus TICĂLOŞIE dusă la extrem.
   Conspiratiile sunt legate mai degraba de ocultism, chiar satanism , niciodata de crestinism. In concluzie  titlui de "Rezistenta Crestina" dat unui grup care promoveaza teoriile conspiratiei este o capcana, o minciuna , cei care administreaza acel grup nu au nimic in comun cu creştinismul. 



... 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.