duminică, 19 iulie 2020

Protestul "analfabeților funcționali" care neagă Covid 19

                                                                                         

In ultima perioada sa inmultit exponential numarul celor care contesta pandemia Covid 19 și masurile luate de guvern pentru a stavilii cresterea numarului  celor infectati sau decedati de Covid 19. Incurajati de decizia CCR (alias  PSD) care au declarat neconstitutionale deciziile guvernului privind carantinarea mai mulți tineri (dar nu numai ) sau organizat pe facebook pentru a organiza mitinguri în capitală  începând cu  Piata Victoriei.  Sau adunat acolo toti revoltatii patriei,  cei care neaga Covid 19 si pandemia, conspiraționiștii  pe care prof. dr. Serban Bubenek ia numit recent la un post TV " analfabeți funcționali" , nationalistii , fanaticii religiosi apocaliptici , anarhistii care nu suporta legi sau restrictii de nici un fel . 
Sau refugiat in lumea lor, lumea facebook unde diversi binevoitori care nu au nimic de a face cu medicina cu exceptia a 2-3 doctorasi "de mațe", "de cadavre" membrii PSD care nu sunt medici infectionisti le revelează "adevarul" despre pandemie , in realitate minciuni , conspiratii, aberații , niciunul nu ar intraznii să iese la un dialog față în față cu un doctor adevărat specialist in boli infecțioase la un post TV serios.
Acesti revoltati de pe facebook, traiesc intr-o lume paralela a răzvrătirii luciferice împotriva oricarei legi și în primul rand a legii bunului simț , ei sunt egoismul întruchipat , pe ei îi interesează exclusiv persoana lor  ,nu vor să audă de problemele altora, nu-i intereseaza că prin faptul că refuză regulile impuse de guvern, distațarea , purtarea măștii de protecție pe care o numește ostentativ "botniță" , îi pot infecta  pe alții , pe cei din categoriile vulnerabile, bolnavii cronici și vărsticii care pot ajunge în stare gravă, chiar deces. Pe ei îi interesează doar că procentul celor care ajung in  stare grava sau deces din rândul celor până în 45 de ani este mic, deci pandemia îi vizeaza mai puțin pe ei, de aceea o neagă, o contestă.
De aceea revolta pe care o vedem astazi impotriva Legii carantinei  este revolta nesimtirii si a ticălosiei omenești, instigata si sustinuta de interese politice , economice (persoane, firme care au avut de suferit de pe urma restrictiilor) , forțe străine care doresc destabilizarea țării.
 Nu exista nici o Oculta Mondiala in spatele acestei pandemii, nu exista nici un plan al guvernelor pentru a limita drepturile religioase asa cum instiga unii preoti extremisti exaltati  sau pastori iresponsabili . Exista doar o pandemie reala si o multime de oameni dezorientati, prostiti, manipulati de oculta conspirationista, nationalista, politica , care vor sa obtina un profit lovind in guvern,în partidul la putere PNL , care si-a asumat o sarcina grea cea de a gestiona o situatie medicala extremă , pentru a salva vieti asa cum sa intamplat aproape peste tot in Europa. Din păcate guvernul liberal a fost mult lovit din toate părțile și nu știm dacă va mai avea puterea să țină situația sub control mai departe,  oricum deși nu sunt liberal, mă gândesc cu groază ce ar fi fost în Romania dacă PSD era la guvernare în aceste zile ,cu această pandemie, ar fi fost un dezastru total. 

                                                                               

Profesor dr.  Serban Bubenek Președintele Societății Romane de Anestezie și Terapie Intensivă
https://www.antena3.ro/actualitate/prof-dr-bubenek-577794.html?fbclid=IwAR06Tzh4ftc_yrUVJxUgcL6SNQgD8tputwwpLrYjhuxWBfaA60rIJROCZho


... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.